Trouwen bij Hof ten Laere Schelle

Trouwen bij Hof ten Laere Schelle

Hof ten laere schelle

Ontspannen en vooral niet te stijf

We leerden Christophe en Severine een jaar voor hun eigen bruiloft kennen, op een bruiloft van vrienden. Gecharmeerd van ons werk besloten ze ons ook te vragen om hun trouw vast te leggen. De eerste meeting was erg gezellig en hun plan sprak ons direct aan: “We willen een gezellige bruiloft met al onze hechte vrienden. Het moet gezellig worden en vooral niet te stijf, met mooie trouwfoto’s als resultaat”.

Met twee fotografen mis je geen enkel moment

De voorbereidingen op de bruiloft vonden op twee verschillende plekken plaats. We fotograferen altijd met twee fotografen. Zo kunnen we ons in de ochtend opsplitsen. Eén fotografeerde alle voorbereidingen van de bruid. Severine sliep met haar zus en alle andere bruidsmeisjes in een Bed and Breakfast niet ver van de trouwlocatie Hof ten Laere. De ochtend verliep heel ontspannen en begon met het lakken van de nagels, gevolgd door haar en make-up, waarna het tijd was om het trouwkleed aan te trekken. Hierbij werd Severine geholpen door haar zus en 2 bruidsmeisjes. Ook de voorbereidingen van Christophe werden gefotografeerd. Deze verliepen ontspannen. Hij startte in zijn ouderlijk huis, nog één keer genieten van de goede zorgen van pap en mam.

Hof ten laere schelle Hof ten laere schelle

 

Ik wil meer foto’s zien!

Trouwfotografie portfolio bekijken!

 

First look bij Hof ten Laere

De first look vond plaats op de trouwlocatie Hof ten Laere in Schelle. Christophe stond klaar op de mooie lange oprijlaan. Er heerste een gezonde spanning. Dit was het moment suprême waarop ze elkaar voor het eerst zouden gaan zien. Hoe zou Severine eruit zien? De ontlading bij de first look was groot en er volgde al snel een dikke kus. Direct na de first look zijn we foto’s gaan maken bij Cleydael. De golfbaan waar Christophe graag een balletje slaat. In de tussentijd werd bij Hof ten Laere alles in gereedheid gebracht voor de trouwceremonie buiten in de tuin.

Hof ten laere schelle Hof ten laere schelle Hof ten laere schelle

Buiten trouwen bij Hof ten Laere

Bij terugkomst van het bruidspaar werden de lege witte stoeltjes in de tuin al snel gevuld door een grote groep met gasten. De ceremonie kon gaan beginnen! Severine werd weggegeven door haar vader. De start van een mooie en persoonlijke ceremonie.

Verschillende dierbaren kregen het woord en vertelde de mooiste anekdotes. Oude herinneringen werden opgehaald waar hard om gelachen werd. Ook stond het bruidspaar even stil met de net overleden moeder van Severine. Aan het einde was het de beurt aan Christophe en Severine om de geloften naar elkaar uit te spreken. Een moment waarop de aanwezige gasten nauwelijks hun tranen konden bedwingen.

buiten trouwen hof ten laere buiten trouwen hof ten laere buiten trouwen hof ten laere buiten trouwen hof ten laere

Ontspannen sfeer

Gelijk na de ceremonie was er een toost in de tuin van de trouwlocatie. De sfeer was lekker ontspannen en iedereen genoot van een hapje en een drankje. Er werd veel gelachen en uitgebreid gekletst. In de tussentijd werd binnen in de feestzaal van Hof ten Laere het diner geprepareerd. Aan de mooi gedekte tafels werd plaats gemaakt voor alle 130 gasten.

feestzaal hof ten laere schelle

Het diner was fantastisch en tussen iedere gang door was er een dierbare die nog iets persoonlijks tegen Severine en Christophe wilde zeggen.

feestzaal hof ten laere schelle feestzaal hof ten laere schelle

Het feest in feestzaal Hof ten Laere

Inmiddels was het tijd om het echte feest te gaan starten. Na een kort stukje van vrienden vond de openingsdans in de feestzaal plaats. Hierna barste het feest los en was de dansvloer direct gevuld. Ruim na middernacht namen we afscheid van dit mooie feest en het prachtige bruidspaar. Wat een mooie dag!

feestzaal hof ten laere schelle feestzaal hof ten laere schelle

Willen jullie ook originele trouwfoto’s van jullie bruiloft bij Hof ten Laere?

We zijn er voor de bruidsparen die net even wat meer willen dan de traditionele huwelijksfotografie. Geen stijve en overdreven geposeerde foto’s. Voor als je op zoek bent naar foto’s van ongedwongen momenten die laten zien hoe jullie dag echt was. Voor jullie gaan we net dat ene stapje verder waar een standaard huwelijksfotograaf zou ophouden. We zijn er voor bruidsparen die samen met hun beste vrienden en dierbare familie de liefde gaan vieren, en die het belangrijk vinden dat dit op een ongedwongen en originele manier wordt vastgelegd.

 

Bekijk de mogelijkheden voor jullie bruiloft

 

Sanne en Niels

trouwen in het bos

Rowan en Guy

trouwen in belgië

Siska en Maurice

trouwen in een schuur

 

Wil je weten hoe we alles uit je dag halen?

Ik wil meer weten over jullie werkwijze

of, ik bekijk graag meer foto’s uit jullie trouwfotografie portfolio