Fearless Photographers Award winnaar The Wedding Story

The Wedding Story wint opnieuw Fearless Photographers Award!

Fearless photographers award the wedding story

Team The Wedding Story wint opnieuw Fearless Photographers Award!

Fearless Photographers Award

Aan de Fearless Photographers Award wedstrijd doen de meest getalenteerde huwelijksfotografen van over de hele wereld mee. Iedere ronde worden er ruim 10.000 foto’s ingezonden. Hiervan wordt slechts 1% goed genoeg bevonden en wint een Fearless Photographers Award. Een Fearless Award winnen is daardoor een echte bekroning en erkenning van buitengewoon hoge kwaliteit.

Het winnen van een Fearless Award is de hoogst haalbare erkenning in de trouwfotografie wereld en wordt daarom ook weleens vergeleken met de Oscars uit de filmwereld.

Dankbaar

De foto waarmee we deze Fearless Award wonnen is gemaakt op de bruiloft van Ellen en Thomas. We zijn dankbaar voor het vertrouwen van onze bruidsparen in ons werk. Het is een eer om deze waardevolle momenten vast te mogen leggen voor onze bruidsparen.

Dit zijn de foto’s waar we onze klanten graag blij mee maken. Unieke momenten, vol emotie en verbondenheid tussen de gasten en het bruidspaar onderling. Herinneringen aan een prachtige huwelijksdag waarop iedereen met elkaar aan het genieten is. Herinneringen die goud waard zijn en ook nog eens niet misstaan als pronkstuk boven de sofa in de woonkamer.

Fearless photographers award

De beste huwelijksfotografen zijn Fearless!

Teamprestatie

Dit is de 10e Fearless Award die we met ons team van The Wedding Story hebben gewonnen. Het winnen van deze awards is de verdienste van de goede samenwerking van ons complete team met huwelijksfotografen. The Wedding Story is een unieke samenwerking tussen de beste bruidsfotografen van Nederland op het gebied van spontane en ongedwongen trouwfotografie.

Als team houden we elkaar scherp en gaan we met elkaar de uitdaging aan om het niveau van huwelijksfotografie naar een veel hoger level te brengen. Met twee fotografen op een bruiloft halen we alles eruit wat erin zit en kunnen we ook deze unieke beelden maken. Kleurrijke foto’s vol emotie. We willen breken we met het ouderwetse imago dat bruidsfotografie ontzettend stijf en overdreven geposeerd is.

We zijn er voor de bruidsparen die niet voor de ‘standaard’ willen kiezen. Wij gaan namelijk net dat ene stapje verder waar de standaard huwelijksfotograaf zou ophouden.

 

Wil je meer van onze foto’s bekijken?

Ik wil meer foto’s zien!

of bekijk de prijzen van onze huwelijksfotografie