Huwelijksfotograaf Oost-Vlaanderen

Huwelijksfotograaf Oost-Vlaanderen

We zijn er voor bruidsparen die op zijn naar een huwelijksfotograaf in Oost-Vlaanderen voor spontane trouwfoto’s. Foto’s van de ongedwongen sfeer, zonder te moeten poseren. Waardevolle herinneringen waardoor je achteraf samen met je partner met veel plezier kunt terugkijken op een fantastische dag.

Let op: hou je van overdreven geposeerde foto’s en kijk je ernaar uit om tijdens je trouw je in ongemakkelijke bochten te moeten wringen voor moeilijke poses? Kijk dan niet verder op deze pagina, want wij maken veel liever ontspannen trouwfoto’s waarop je volledig je zelf kunt zijn.

fotograaf huwelijk oost-vlaanderen

Ongedwongen huwelijksfotografie die de sfeer van jullie trouw perfect weergeeft

 

De unieke service van The Wedding Story

  • Twee fotografen op jullie bruiloft
  • Altijd een backup fotograaf beschikbaar
  • Super snelle levertijd, binnen 4 weken
  • Duidelijke all-inclusief prijzen
  • Meer dan 300 bruidsparen gingen je voor
  • Gemiddeld beoordeeld met een 9,9
  • Uitgeroepen tot top 3 beste fotografen van België

 

Huwelijksfotografie van wereldniveau

 

Ik wil meer foto’s zien!

Trouwfotografie portfolio bekijken!

 

Huwelijksfotografie regio Oost-Vlaanderen

Twee fotografen op jullie bruiloft

Met twee fotografen op jullie bruiloft krijg je meer variatie aan foto’s en laat je geen enkel bijzonder moment verloren gaan. We fotograferen vanuit verschillende hoeken. Zo heb je achteraf niet alleen foto’s waarop jullie stralen, maar ook foto’s die laten zien hoe de gasten intens genieten van jullie trouw. Ook foto’s van bijzondere momenten die je zelf niet bewust hebt meegemaakt.

Gemiddeld beoordeeld met een 9,9/10

We hebben meer dan 300 bruiloften gefotografeerd. Gemiddeld wordt ons werk beoordeeld met een 9,9/10. Dit is iets waar we trots op zijn, want voor onze bruidsparen willen we namelijk alles uit hun trouw halen. Vooral over onze ongedwongen aanpak zijn bruidsparen erg enthousiast. Niet overdreven poseren, maar foto’s van ontspannen momenten zonder dat je überhaupt door hebt dat er een fotograaf aanwezig was.

huwelijksfotografie oost-vlaanderen prijzen

 

Reactie van rowan en guy over hun huwelijksfotografie


huwelijksfotografie oost vlaanderen

Een trouwfoto van de trouwceremonie van Rowan en Guy

Zonder dat we het door hadden waren de fotografen altijd op de juiste plaats

“Wij wilden spontane foto’s! Foto’s die ons de dag opnieuw lieten beleven en waarop momenten zichtbaar werden voor ons die wij wellicht op de dag zelf hebben gemist. Via the perfectwedding kwamen we al snel uit bij The Wedding Story. En wat was ik blij dat onze trouwdatum nog vrij was in hun agenda. Wij en onze gasten hebben niet het gevoel gehad dat je continu voor de les stond. Zonder dat we het door hadden waren de fotografen altijd op de juiste plaats. Dit heeft geresulteerd in prachtige ongedwongen trouwfoto’s. Binnen 3! weken hadden wij al onze foto’s al ontvangen op de USB stick! Ik kan niets anders dan lof uitspreken! Dankjewel.”

 

Spontane huwelijksfotografie

Ons team is ontstaan uit een unieke samenwerking tussen de allerbeste huwelijksfotografen met een spontane en ongedwongen stijl van werken. We hebben onze krachten gebundeld om met elkaar huwelijksfotografie naar een hoger niveau te brengen. Dit doen we door middel van onze typische kleurrijke foto’s vol emotie. Zodat we jullie na afloop van de trouw ongelofelijk blij kunnen maken met waardevolle herinneringen. Trouwfoto’s die het echte verhaal van jullie dag vertellen vol met spontane momenten. Hiermee breken we met het ouderwetse imago dat huwelijksfotografie altijd overdreven geposeerd en stijf is. We zijn er voor bruidsparen die niet voor ‘standaard’ willen kiezen.

Huwelijksfotografie van wereldniveau

Voor ons is huwelijksfotografie geen lopende bandwerk, maar iets wat we met veel aandacht doen. Ook zijn we uitgeroepen tot de op één na beste huwelijksfotograaf van België, Nederland en Luxemburg bij elkaar. Om onze kwaliteit hoog te houden fotograferen we per jaar maximaal 30 bruiloften. Zo kunnen we op elke bruiloft net dat ene stapje verder zetten waar andere huwelijksfotografen ophouden. Hierdoor presteren we al enkele jaren op rij op het niveau van de beste huwelijksfotografen ter wereld. We staan te springen om alles uit jullie dag te halen.

 

Ik wil meer weten over jullie team met fotografen

Maak kennis met ons team met fotografen

 

huwelijksfotograaf oost-vlaanderen

Net even wat anders dan de standaard huwelijksfotografie

Onze werkwijze

Zekerheid in aanloop naar de bruiloft

We halen graag alles uit jullie dag en bereiden ons daarom goed voor. Dit doen we met een extra detailgesprek 8 weken voor jullie bruiloft. We nemen dan het complete draaiboek van jullie dag stap voor stap door, zodat we zeker weten dat we op jullie bruiloft een topprestatie leveren. We zijn een team met meerdere fotografen, met als voordeel dat er in noodgevallen altijd een back-up fotograaf is. Zonder concessies te moeten doen in kwaliteit. Dit geeft een hoop extra zekerheid en weet je dat wat betreft de fotografie het altijd goed komt.

 

Wil je weten hoe we alles uit je dag halen?

Ik wil meer weten over jullie werkwijze

 

Ontspannen trouwfoto’s van dag zelf

Dat jij jezelf kan zijn en kan genieten van jullie mooie dag vinden we erg belangrijk. We gaan onopvallend te werk en fotograferen vanaf de achtergrond. Je herkent onze huwelijksfotografie aan de kleurrijke foto’s. Tijdens het fotograferen licht de nadruk op de ontspannen en spontane momenten. Niet alleen van jullie, maar ook van de gasten.

Op zoek naar een huwelijksfotograaf voor jullie trouw in Oost-Vlaanderen?

We zijn er voor de bruidsparen die net even wat meer willen dan de traditionele huwelijksfotografie. Geen stijve en overdreven geposeerde foto’s. Voor als je op zoek bent naar foto’s van ongedwongen momenten die laten zien hoe jullie dag echt was. Voor jullie gaan we net dat ene stapje verder waar een standaard fotograaf zou ophouden. We zijn er voor bruidsparen die samen met hun beste vrienden en dierbare familie de liefde gaan vieren, en die het belangrijk vinden dat dit op een ongedwongen en originele manier wordt vastgelegd.

 

Ik wil meer foto’s zien!

Trouwfotografie portfolio bekijken!

of lees meer over onze werkwijze