Huwelijksfotograaf België

Alles over ons team

Huwelijksfotograaf België

The Wedding Story

The Wedding story is een unieke samenwerking tussen 6 fotografen die gespecialiseerd zijn in spontane en ongedwongen Huwelijksfotografie door heel België. Een zeldzame samenwerking onder huwelijksfotografen die over het algemeen juist individueel te werk gaan. Samen hebben we de handen in één geslagen om nog meer uit een bruiloft te kunnen halen. In 13 jaar tijd hebben we samen een unieke stijl ontwikkeld. We zijn goed op elkaar ingespeeld. Op een bruiloft voelen we elkaar goed aan en versterken we elkaars kwaliteiten.

team the wedding story 2022

Samen sta je sterker dan alleen

The Wedding Story is opgericht door Arjan van der Plaat en ontstaan uit de ambitie om nog meer uit een bruiloft te kunnen halen. Arjan fotografeerde in die tijd individueel bruiloften en liep elke bruiloft tegen dezelfde belemmerende factor aan. Omdat hij alleen toentertijd alleen fotografeerde kon hierdoor niet op twee pekken tegelijk fotograferen en moest steeds de afweging maken welke fotomomenten opgeofferd werden. Arjan was zich erg bewust dat veel waardevolle herinneringen niet vastgelegd konden worden en besloot een team te gaan vormen. Niet langer één fotograaf, maar twee fotografen op een bruiloft. Zo ontstond The Wedding Story.

huwelijksfotograaf belgië

13 jaar The Wedding Story

We zijn trots dat we dit jaar onze 13e verjaardag mogen vieren! De afgelopen jaren hebben we meer dan 400 bruidsparen blij mogen maken met mooie trouwfoto’s. Dankzij ons team kunnen we de unieke zekerheid bieden dat er altijd, zelfs als een noodgeval zicht voordoet, een fotograaf is op je bruiloft die fotografeert in onze eigen uniek stijl. Iets wat veel bruidsparen kunnen waarderen. Een bruiloft organiseren is immers al stressvol genoeg.

team the wedding story 13 jaar

Dat ze met twee fotografen komen is echt een toegevoegde waarde want er zijn zoveel foto’s van momenten die we niet bewust mee hebben gemaakt op de dag zelf.

Aanbevolen door andere bruidsparen

We hebben meer dan 400 bruidsparen blij mogen maken met een waardevol aandenken aan hun mooie dag. Bruidsparen beoordelen ons gemiddeld met een 9,9 op een schaal van 1 tot 10. We zijn erg dankbaar voor deze waardering en hun aanbevelingen.

Marlous & Marcel over hun bruiloft

huwelijksfotograaf belgië

Wij raden twee fotografen zeker aan, dit is heel waardevol omdat tijdens de ceremonie en speeches zowel het bruidspaar als de emoties van de gasten kunnen worden vastgelegd.

Fantastische service! The Wedding Story neemt vanaf het begin de tijd om mee te denken over de invulling van de huwelijksfotografie op de dag, de fotoshoot en leuke momenten om vast te leggen. Inclusief ideeën waar je zelf als aanstaand bruidspaar niet over nadenkt, maar die geweldig zijn om terug te zien op foto’s. Wij zijn enorm blij met alle foto’s die we hebben ontvangen. Prachtige kleuren en vol emotie. Precies zoals we het voor ons zagen! Wij raden een pakket met twee fotografen zeker aan. Dit is heel waardevol omdat o.a. tijdens de ceremonie en speeches zowel het bruidspaar als de emoties van de gasten kunnen worden vastgelegd. Dit levert prachtige beelden op! Ook de creatieve groepsfoto met al onze daggasten is ons heel dierbaar.

twee huwelijksfotografen belgië

Met twee trouwfotografen leggen we ook de momenten vast die je zelf niet bewust mee maakt

De communicatie met The Wedding Story is vlot en helder. In de voorbereiding waren we al volop voorzien van informatie en er was veel ruimte om de dag door te spreken. En op onze grote dag zelf kwamen alle verwachtingen uit doordat Arjan en Anna heel fijn zijn om mee te werken en ze ook helemaal op elkaar zijn ingespeeld. We hebben van onze gasten veel complimenten gekregen op de foto’s. We koesteren deze foto’s voor de rest van ons leven. We raden iedereen aan om The Wedding Story de trouwfotografie te laten verzorgen! Bedankt voor alles Arjan, je bent ontzettend goed in je vak!

Onze stijl

In de afgelopen 13 jaar hebben we als team een unieke stijl gecreëerd. Met twee huwelijksfotografen maken we energieke en kleurrijke trouwfoto’s vol beleving. Foto’s waarop je terug ziet dat een bruidspaar met hun gasten genieten van een fantastische dag. Van alle spontane momenten tot aan het perfecte plaatje tijdens zonsondergang voor aan de muur.

Is jullie trouwdatum nog beschikbaar?

We maken graag creatieve foto’s en willen alles uit jullie dag halen. Hiervoor zetten we net dat stapje extra. Waar een doorsnee bruidsfotograaf zou ophouden met fotograferen ligt voor ons juist de uitdaging om unieke beelden vast te leggen. De nadruk ligt voor ons op kwaliteit en we fotograferen daarom per jaar maximaal 30 bruiloften. Zo krijgt jullie bruiloft de aandacht die ze verdient!

Onze agenda voor komend trouwseizoen is al aardig vol. Check eenvoudig via Whatsapp of jullie trouwdatum nog beschikbaar is, of stuur ons een bericht per mail.

huwelijksfotograaf arjan van der plaat

Ik sta voor jullie klaar en help jullie graag verder

 

Neem eenvoudig contact met ons op

Neem contact op via whatsapp

Of vul ons contactformulier in