Huwelijksfotograaf Gent

Huwelijksfotograaf Gent

We zijn er voor jou als je een prachtig aandenken wilt hebben aan jullie trouwdag. Voor als je het waardevol vindt dat je gasten volop van de dag kunnen genieten en dat je daar achteraf spontane foto’s van over wilt houden. Voor jou zetten we net dat ene stapje verder waar andere huwelijksfotografen ophouden.

huwelijksfotograaf gent

Willen jullie ook foto’s waar de emotie vanaf spat?

 

De unieke service van The Wedding Story

  • Twee fotografen op jullie bruiloft
  • Altijd een backup fotograaf beschikbaar
  • Super snelle levertijd, binnen 4 weken
  • Duidelijke all-inclusief prijzen
  • Meer dan 300 bruidsparen gingen je voor
  • Gemiddeld beoordeeld met een 9,9
  • Uitgeroepen tot top 3 beste fotografen van België

 

Ik wil meer foto’s zien!

Trouwfotografie portfolio bekijken!

 

Huwelijksfotografie regio Gent

Niet geposeerde foto’s van jullie mooiste dag

Vergeet het ouderwetse imago dat huwelijksfotografie uiterst stijf en geposeerd is. Op jullie bruiloft gaan we dit anders doen! Onze werkwijze is dan ook anders dan de standaard huwelijksfotograaf. Van jullie dag maken we originele trouwfoto’s waarop je zowel jullie zelf als alle andere mensen ziet stralen.

We gaan onopvallend te werk. Altijd op het juiste moment aanwezig, en hierbij zijn we haast onzichtbaar. We gaan op in de groep als één van jullie gasten. We laten je niet poseren en vragen je ook niet op ongemakkelijk naar de camera te lachen. Zonder stress jezelf zijn en ongestoord genieten van jullie mooie dag. We fotograferen de spontane momenten van de bruiloft. Echte gebeurtenissen, zodat je achteraf deze mooie momenten kunt herbeleven.

fotograaf gezocht gent

Wil je ook ongedwongen foto’s die de ontspannen sfeer perfect weergeven?

 

Wil je weten hoe we alles uit je dag halen?

Ik wil meer weten over jullie werkwijze

 

Standaard twee fotografen op jullie trouw

Na jullie bruiloft kan je terugkijken op foto’s waarop je ziet hoe jullie samen met de gasten een mooie dag hebben gehad. We leggen ook veel momenten vast die je op de dag zelf niet bewust meemaakt. Dit zijn veel momenten die tegelijk met andere waardevolle momenten plaatsvinden. We fotograferen het beide voor jullie. Om dit voor elkaar te krijgen fotograferen we altijd met twee fotografen.

Met twee fotografen op jullie bruiloft kunnen we beide momenten op hetzelfde ogenblik vastleggen. Reacties die je vaak zelf niet meemaakt omdat je vol spanning en aandacht naar je partner loopt. Juist deze momenten zijn extra waardevol om vast te laten leggen.

trouwfotograaf Gent

Wil je ook originele trouwfoto’s van jullie mooie dag?

Aanbevolen door andere bruidsparen


huwelijksfotograaf regio gent

Aanbevolen door Amber en Robin

De nummer één huwelijksfotograaf van Gent voor jullie bruiloft

Amber en Robin over hun trouw: “De foto’s laten precies zien hoe de dag was, ontspannen, emotioneel, lol momenten en plezier. Alle ideeën die je voordraagt pikken zij op. Je hebt gedurende de dag totaal niet in de gaten dat je twee fotografen om je heen hebt. De mooiste foto’s zijn de foto’s die spontaan zijn getrokken waarin je echt de emoties kan zien bij de mensen. We zijn zo blij dat we voor Arjan en zijn team hebben gekozen dat wij ze ook zeker promoten bij anderen! Twijfel je nog om een goede fotograaf te vinden? Niet meer doen, je hebt ze gevonden!“
 

Ik wil meer foto’s zien!

Trouwfotografie portfolio bekijken!

 

 

fotograaf te gent

Persoonlijke aanpak met 1 contactpersoon

Ik ben Arjan, jullie vaste contactpersoon. Bij The Wedding Story houden we van een persoonlijke aanpak en ik ben betrokken bij alle bruiloften die ons team fotografeert. Zo zijn jullie verzekerd van onze hoge kwaliteit. Vanaf de bespreking van al jullie wensen tot aan de afwerking van jullie bruiloft, met mij zullen jullie het meeste contact hebben.
 

Ik wil meer weten over jullie team met fotografen

Maak kennis met ons team met fotografen

 


 

ALS JE HET DOET, DOE HET DAN GOED

We hebben een duidelijk doel, een bruidspaar enorm blij maken met een waardevol aandenken aan hun trouw. Om alles uit je bruiloft te halen leggen we maximaal 30 huwelijken per jaar vast. Zo houden we onze herkenbare kwaliteit hoog. Voor ons is jullie bruiloft alles behalve lopende band werk. Zo weet je dat alles goed wordt vastgelegd. Zodat jij je dag zonder zorgen kunt beleven met een grote glimlach op je gezicht.

huwelijksfotografie gent prijzen

We hebben van meer dan 300 bruidsparen hun bruiloft mogen fotograferen. Gemiddeld beoordelen deze bruidsparen ons met een 9,9. We zijn erg dankbaar voor deze score. Dit is een erkenning van onze succesvolle aanpak naar het streven van de hoogst haalbare kwaliteit op elke bruiloft.

Geen onverwachtse kosten

We vinden het belangrijk dat je direct weet waar je aan toe bent. Daarom werken we met duidelijke all inclusief prijzen. Onze prijzen omvatten het complete proces van fotografie tot aan foto’s en een trouwalbum. Hier komen geen extra kosten bij.

 

Wat kost het om mijn bruiloft te laten fotograferen?

Ik wil de prijzen bekijken

 

Op zoek naar een huwelijksfotograaf voor jullie trouw in Gent?

huwelijksfotografie regio gent

Wil je ook foto’s van waardevolle momenten zodat je deze iedere keer kunt herbeleven?

We zijn er voor de bruidsparen die net even wat meer willen dan de traditionele huwelijksfotografie. Geen stijve en overdreven geposeerde foto’s. Voor als je op zoek bent naar foto’s van ongedwongen momenten die laten zien hoe jullie dag echt was. Voor jullie gaan we net dat ene stapje verder waar een standaard fotograaf zou ophouden. We zijn er voor bruidsparen die samen met hun beste vrienden en dierbare familie de liefde gaan vieren, en die het belangrijk vinden dat dit op een ongedwongen en originele manier wordt vastgelegd.

 

Ik wil meer foto’s zien!

Trouwfotografie portfolio bekijken!