Trouwfotograaf

Bekijk ons trouwfotografie portfolio

Trouwfotografie portfolio


We willen breken met de opvatting dat een trouwfotograaf enkel stijve geposeerde foto’s maakt. Onze trouwfotografie is een uniek aandenken waarop je kunt zien hoe mooi jullie dag écht was. Met foto’s waarop je volledig jezelf bent. Mogen we de volgende foto’s ook op jullie dag maken?

Een trouwfotograaf zoals je maar zelden tegenkomt!

Na de foto’s gaat de tekst verder en lees je alles over het geheim achter onze spontane trouwfotografie.

Het geheim achter onze super ontspannen trouwfoto’s

We begrijpen dat het van te voren best spannend kan aanvoelen, een hele dag trouwfotografie van alle mooie momenten die jullie gaan beleven. Wees gerust. Hier houden we met onze werkwijze rekening mee. Niemand van onze bruidsparen is van beroep professioneel model. Allemaal gewone mensen. Niet gewend om dagelijks gefotografeerd te worden, maar ze staan wel super relaxed op de foto. Wat is ons geheim?

Als trouwfotograaf zijn we onopvallend aanwezig. Zie ons als onderdeel van jullie daggasten. Zonder dat je erg in hebt dat je op de foto gaat maken we op exact de juiste momenten foto’s. Na afloop is het resultaat een waardevol aandenken, met foto’s die laten zien dat iedereen genoot van jullie dag. Waarop je volledig jezelf bent en terug kunt zien hoe bijzonder de dag was.

 

Wil je weten hoe we alles uit je dag halen?

Ik wil meer weten over jullie werkwijze

 

Een trouwfotograaf van begin tot eind

De spanning tijdens de voorbereidingen. Even gek doen met je vrienden. Jullie trotse ouders. Het moment dat jullie elkaar voor heit eerst zien. De grote glimlach op jullie gezicht. Je bomma die met volle teugen geniet. De openingsdans en al het plezier op de dansvloer die daarna volgt. We leggen alles voor jullie vast. Van begin tot eind.

Zodat jullie je dag kunnen blijven herinneren als een fantastische dag. Dat je bij het bekijken van de foto’s deze momenten weer helemaal opnieuw kunt beleven. Een aandenken die je volledig terug neemt naar dat super fijne gevoel wat jullie samen hebben beleeft.

Bekijk ook eens een complete bruiloft

Bekijk niet alleen losse foto’s, maar ook hoe we een volledige bruiloft vastleggen.

Sanne en Niels

trouwen in het bos

Bekijk alle foto’s

Siska en Maurice

trouwen in een schuur

Bekijk alle foto’s


 

Wil je ook een trouwfotograaf die vastlegt hoe uniek jullie dag was?

We staan te springen om alles uit jullie dag te halen. We gaan net dat ene stapje verder waar andere trouwfotografen ophouden. Om jullie een uniek aandenken aan de prachtige dag te kunnen geven. Foto’s die over 10 jaar nog steeds een grote glimlach op je gezicht toveren.

 

Wat kost het om mijn bruiloft te laten fotograferen?

Ik wil de prijzen bekijken