Trouwen in het bos

Trouwen in het bos

Wat is er romantischer dan trouwen in het bos? Midden in de natuur. Een intieme plek waar je samen komt met de belangrijkste mensen uit je leven. Afgelopen September fotografeerde we de bruiloft van Niels en Sanne. Ze kozen ervoor om te trouwen in het bos van de Kempen. Bij aankomst op de locatie waren we op slag verliefd. Wat een prachtige trouwlocatie!

Trouwen in het bos

Intieme ceremonie in het bos

Daar staat Sanne, arm in arm met haar vader. Klaar om weggegeven te worden aan Niels. Alle gasten zitten klaar. Iedereen zit op zijn puntje van zijn stoel en probeert een eerste glimp van haar jurk op te vangen. “Hoe ziet ze eruit?” dat is wat alle gasten bezighoudt. Niels staat zenuwachtig te wiebelen op zijn plaats. “Wanneer zal ze komen?” Sanne krijgt het teken, ze mag samen met haar vader op gaan lopen. Niet te snel, niet te snel lopen, denkt ze. Sanne kijk Niels recht in zijn ogen aan op het moment dat ze de hoek om komt, en voelt haar geluk opwellen. Daar staat hij, vol spanning wiebelend, vol verwachting tot zij bij hem is. Sanne’s moeder zoekt een beetje zenuwachtig steun bij de moeder van Niels, en de zus van Sanne houdt vol spanning de hand van haar oma vast. Sanne wordt weggegeven aan Niels. Nog een laatste dikke knuffel met de woorden: “zorg goed voor mijn dochter”, en de ceremonie kan beginnen!

Trouwen in het bos Trouwen in het bos Trouwen in het bos Trouwen in het bos

Trouwfoto’s met een glimlach

De ceremonie werd ontzettend persoonlijk door verschillende grappige en af en toe ontroerende toespraken. Met twee fotografen fotografeerden we zowel de grote glimlach van het bruidspaar als alle reacties van de gasten. Je kon duidelijk merken dat iedereen van elke seconde aan het genieten was.

Trouwen in het bos Trouwen in het bos Trouwen in het bos Trouwen in het bos Trouwen in het bos Trouwen in het bos Trouwen in het bos Trouwen in het bos Trouwen in het bos

Party all night long

Na zonsondergang barste het feest al snel los. Iedereen was op de dansvloer te vinden en het feest ging door tot de volgende ochtend.

Trouwen in het bos Trouwen in het bos Trouwen in het bos Trouwen in het bos

Gaan jullie trouwen in het bos?

We zijn er voor de bruidsparen die net even wat meer willen dan de traditionele trouwfotografie. Geen stijve en overdreven geposeerde foto’s. Voor als je op zoek bent naar foto’s van ongedwongen momenten die laten zien hoe jullie dag echt was. Voor jullie gaan we net dat ene stapje verder waar een standaard fotograaf zou ophouden. We zijn er voor bruidsparen die samen met hun beste vrienden en dierbare familie de liefde gaan vieren, en die het belangrijk vinden dat dit op een ongedwongen en originele manier wordt vastgelegd.

Gaan jullie trouwen in het bos, of zijn jullie gewoon benieuwd naar de trouwfoto’s die wij maken?
 

Ik wil meer foto’s zien!

Trouwfotografie portfolio bekijken!

 

Sanne en Niels

trouwen in het bos

Rowan en Guy

trouwen in belgië

Siska en Maurice

trouwen in een schuur

 

Wil je weten hoe we alles uit je dag halen?

Ik wil meer weten over jullie werkwijze

of lees meer over ons team met huwelijksfotografen