Twee fotografen op je bruiloft

Twee fotografen op je bruiloft

Ons team is een unieke samenwerking tussen de beste huwelijksfotografen op het gebied van spontane en ongedwongen huwelijksfotografie. Sinds we onze krachten hebben gebundeld om met twee fotografen bruiloften te fotograferen zijn we uitgegroeid tot de beste huwelijksfotografen van de wereld. Ons gezamenlijk doel is om huwelijksfotografie naar een hoger level te brengen. We zijn er voor bruidsparen die net iets meer willen dan de standaard huwelijksfotografie.

De voordelen van twee fotografen op jullie bruiloft

Tijdens een trouw gebeurt er altijd van alles tegelijk. Teveel om door één fotograaf allemaal vast te leggen. Daarom werken we met twee fotografen op jullie bruiloft en laten we geen enkel mooi moment verloren gaan. We zijn als team goed op elkaar ingespeeld en fotograferen vanuit verschillende perspectieven. We hebben een duidelijke taakverdeling onderling. Eén fotograaf legt de focus op het bruidspaar terwijl de andere fotograaf alle overzichtsfoto’s, de details en de reacties van alle gasten fotografeert.

 

De voordelen van 2 fotografen op je bruiloft

  • We missen geen enkel moment
  • Grote variatie aan foto’s van jullie bruiloft
  • Ook de spontane reacties van jullie gasten
  • Minder opvallend aanwezig dan één fotograaf
  • We hebben altijd een back-up fotograaf beschikbaar

 

Ook de spontane reacties van jullie familie en vrienden

De dag van de trouw van Siska en Maurice is aangebroken. De ceremonie kan ieder moment gaan beginnen. Arm in arm staat Siska met haar vader klaar, die haar straks gaat weggeven aan haar toekomstige man Maurice. In de trouwzaal zit iedereen op zijn puntje van zijn stoel. Er hangt een gezonde spanning. “Hoe zou Siska eruit zien in haar trouwkleed?” Siska krijgt het teken, ze mag met haar vader naar binnen lopen. Siska kijkt Maurice recht in zijn ogen aan op het moment dat ze de deur door loopt, en voelt haar geluk opwellen. Ze kan haar ogen niet meer van hem afkrijgen en heeft geen oog meer voor wat om haar heen gebeurt. Op de voorste rij zit de moeder van Maurice. Ze voelt de liefde die haar zoon en schoondochter uitstralen. Spontaan verschijnt er een traan die ze snel wegveegt. Een prachtig emotioneel moment.

In nog geen 30 seconde tijd waren er verschillende mooie momenten. Met twee fotografen konden we ze allemaal volledig vastleggen omdat we verschillende foto’s konden maken op hetzelfde moment. Eén fotograaf legde de bruid bij binnenkomst vast, terwijl de andere de reacties van de belangrijkste gasten vastlegde. Als de trouw vastgelegd wordt door één fotograaf, gaat de helft van deze mooie momenten verloren.

twee fotografen op je bruiloft

Twee momenten die op exact hetzelfde moment plaatsvinden

 

Ik wil meer foto’s zien!

Trouwfotografie portfolio bekijken!

 

Met twee fotografen op jullie bruiloft krijg je meer variatie

In de ochtend splitst ons team zich op en fotografeert één van ons de voorbereidingen van de bruid. Op een andere plek bereidt de bruidegom zich voor en hier is onze andere fotograaf bij aanwezig. De voorbereidingen leveren altijd emotionele en bijzondere trouwfoto’s op. Achteraf kan je terug zien hoe de voorbereidingen van je partner er aan toe gingen.

Bijvoorbeeld tijdens de trouw van Ellen en Thomas. Met veel zorg werd Ellen geholpen door haar zus bij het aantrekken van haar trouwkleed. Secuur knoopte ze elk knoopje van haar jurk vast. Hun moeder keek trots toe en hielp bij de finish touch. Op exact hetzelfde moment, 10 kilometer verderop, werd Thomas geholpen door zijn ouders. Voordat Thomas in de auto kon stappen kreeg hij zijn corsage opgespeld. Stuk voor stuk waardevolle momenten om nog lang met veel plezier op terug te kijken.

twee fotografen bruiloft

Met twee huwelijksfotografen missen we geen enkel mooi moment

We fotograferen ook de momenten die je zelf niet bewust meemaakt. Bijvoorbeeld tijdens de ceremonie van Marcha en Leroy. Tijdens het uitspreken van de trouwgeloften stond Leroy met tranen in zijn ogen. Hij had een liefdevolle persoonlijke boodschap. Marcha luisterde vol aandacht naar elk woord dat hij uitsprak. Een speech waarbij niemand het droog kon houden. Ook de beste vriendin en zus van Marcha waren tot tranen ontroerd door deze mooie woorden. Ze werden gesteund door de andere gasten die aanwezig waren. Een ontzettend bijzonder moment, dat we enkel konden vastleggen omdat we met twee fotografen aanwezig waren. Omdat Marcha volledig gefocust was op de woorden van haar toekomstige man heeft ze dit moment niet bewust meegemaakt. Ze was achteraf dan ook ontzettend dankbaar voor de foto’s.

2 fotografen bruiloft

We fotograferen ook de momenten die je zelf niet bewust meemaakt

Twee fotografen op je bruiloft zijn minder opvallend

Het meest gemaakte compliment door onze bruidsparen is dat we helemaal niet zijn opgevallen tijdens hun trouw. Dat ze konden genieten van hun dag, zonder dat ze bewust waren dat ze op de foto gingen. Ons geheim? Omdat we op twee plekken tegelijk zijn hoeven we ons niet continue te verplaatsen. Daardoor worden we minder snel opgemerkt. Ben je alleen als fotograaf dan moet je rondrennen om alles erop te kunnen krijgen en daardoor val je veel meer op. Met onze aanpak van twee fotografen gaan we op tussen de gasten en maken we onopvallend foto’s waarop jullie volledig jezelf zijn.

 

Wil je weten hoe we alles uit je dag halen?

Ik wil meer weten over jullie werkwijze

of controleer direct of jullie trouwdatum nog beschikbaar is