Trouwen Antwerpen

Trouwen Antwerpen

Als je gaat trouwen in Antwerpen zijn de manieren waarop de bruiloft gevierd kan worden bijna eindeloos. Een bruiloft organiseren is daarom niet gemakkelijk. Zeker niet als je voor de eerste keer een bruiloft gaat organiseren.

trouwen antwerpen

Alles wat je nog niet wist over trouwen in Antwerpen

Ons dagelijks werk heeft alles met trouwen in Antwerpen te maken. We fotograferen al meer dan 12 jaar bruiloften in Antwerpen. Met meer dan 400 bruiloften ervaring als huwelijksfotograaf in Antwerpen vertellen we graag je alles wat je moet weten.

Trouwen in Antwerpen

Nadat je ten huwelijk bent gevraagd start de tijd waarin jullie samen kunnen fantaseren over je huwelijksdag, en hoe jullie die het allerliefste zouden willen vieren. Het kiezen van een trouwlocatie is vaak het eerste wat op je to-do-lijstje staat.

Trouwlocaties in Antwerpen

Vroeger kon je enkel naar de Grote Markt gaan om te trouwen op het stadhuis. Dit is tegenwoordig niet langer verplicht en daarmee is het aanbod aan trouwlocaties in Antwerpen enorm gegroeid.

Waar moet jullie trouwlocatie aan voldoen? Als je er enkel je ceremonie wilt vieren dan is het stadhuis nog steeds een goede optie. Wil je ook taart eten en gezellig borrelen dan is het wellicht verstandig om voor een andere locatie te kiezen. Hier kan je dan ook gelijk dineren en het feest vieren.

trouwen in antwerpen

Als je de complete bruiloft viert op één locatie is dit de garantie voor een relaxte dag, zonder logistiek drama voor de gasten. Dit kan bijvoorbeeld bij populaire locaties als Strantwerpen en bij de Serre gelegen in het hartje van het centrum. Hier kan de je trouwen en de volledige dag, van begin tot eind, vieren op één locatie. Zo weet je zeker dat jullie bruiloft uitbundig gevierd gaat worden.

Welke locatie kies je als je gaat trouwen in Antwerpen? Omdat het niet eenvoudig is om een goede keuze te maken hebben we een overzicht gemaakt met de mooiste trouwlocaties in Antwerpen.

Tip: bekijk de lijst met 8 mooiste trouwlocaties in Antwerpen

Trouwen in Antwerpen op de juiste datum

Het bepalen van de perfecte datum voor jullie bruiloft is vaak afhankelijk van de beschikbaarheid van jullie favoriete locatie. Nadat de trouwlocatie is geboekt ligt ook jullie trouwdatum vast. De volgende stap is bepalen wie jullie huwelijksfotograaf in Antwerpen mag zijn.

trouwen antwerpen fotograaf

Bruidsfotograaf Antwerpen

Kies voor een bruidsfotograaf die vaak fotografeert in Antwerpen waardoor je zeker weet dat alles goed komt met jullie trouwfoto’s. Een bijkomstig voordeel is dat deze fotograaf ook alle goede fotolocaties in Antwerpen kent. Dit bespaart een hoop tijd, want dan hoef je hier zelf niet naar te gaan zoeken.

Hoe wil jij je trouwdag later herinneren? De foto’s zijn erg bepalend hoe je na afloop terugkijkt op jullie mooiste dag. In onze fotografie staat vooral humor en gezelligheid centraal.

trouwen in antwerpen fotograaf

Zet je angst om op de foto te gaan maar opzij! Met speelse opdrachtjes en eenvoudige aanwijzingen maken we prachtige foto’s van jullie twee. Zo houden we het gezellig en ontspannen. Zo heb je na de bruiloft prachtige foto’s van jullie twee. Met daarnaast een mix aan foto’s van de gasten, zoals met je lieve oma, en mooie detailfoto’s van de zorgvuldig uitgekozen aankleding.

Twee fotografen op je bruiloft

Wil je echt niets missen van je bruiloft? Dan zijn twee fotografen op je bruiloft de overweging waard. Met twee fotografen worden ook de momenten gefotografeerd die je zelf niet bewust meemaakt. Niet alleen jullie belevenissen worden vastgelegd, maar ook die van de gasten. Een waardevolle toevoeging, want het zijn tenslotte de foto’s die als enige tastbare herinneringen overblijven na jullie bruiloft.

Succes met jullie zoektocht naar een goede trouwfotograaf in Antwerpen!

Fotolocatie Antwerpen

Na het kiezen van de bruidsfotograaf is het tijd om de locatie voor de fotoshoot in Antwerpen te bepalen. Ga voor een fotolocatie op de route van jullie huis naar de trouwlocatie. Zo verlies je niet onnodig veel kostbare tijd in het verkeer. Geen gehaast op jullie trouwdag!

Neem de tijd. Wandel een stuk met elkaar en maak onderweg foto’s op mooie plekjes die jullie tegenkomen. Reserveer voor een volledige fotoshoot minimaal 90 minuten. Om jullie nog beter te kunnen helpen hebben we een overzicht gemaakt met de beste fotolocaties in Antwerpen.

Tip: bekijk het overzicht met 10 beste fotolocaties in Antwerpen

Kleurrijke huwelijksfotografie vol emotie

Wees niet bang, we zijn niet de klassieke trouwfotograaf van Antwerpen die de hele dag overheersend aanwezig is en jullie trakteert op een eindeloze poseer sessie tot je er kramp in je kaken van krijgt. Dit doen we anders!

originele trouwlocatie antwerpen

Wil je ook originele trouwfoto’s van jullie huwelijksdag?

Juist zonder opvallend aanwezig te zijn leggen we vast hoe je samen met iedereen een zorgeloze dag beleefd. We fotograferen vooral de kostbare momenten die maar enkele seconden duren zodat deze voor altijd bij jullie blijven. Op deze manier krijg je waardevolle foto’s waardoor het fijne gevoel van jullie mooie dag ook na de bruiloft bij je blijft.

Huwelijksfotografie waar je nog jarenlang met een grote glimlach naar zal kijken

Als jullie het belangrijk vinden om de waardevolle momenten in het leven te koesteren zijn wij de huwelijksfotograaf in Antwerpen die jullie zoeken.

 

Wil je meer trouwfoto’s bekijken?

Bekijk meer trouwfoto’s