Trouwlocatie Antwerpen

De 8 mooiste trouwlocaties in Antwerpen

Aan het begin van de vorige eeuw was het nog heel gewoon als je ging trouwen in Antwerpen om dit te doen in het stadhuis aan de Grote Markt. Tegenwoordig hoef je niet enkel en alleen op het stadhuis trouwen en daarmee is het aanbod van trouwlocaties in Antwerpen enorm gegroeid. Het aanbod is inmiddels overweldigend groot, zeker voor iemand die niet dagelijks een bruiloft organiseert.

trouwlocatie antwerpen

Als huwelijksfotograaf in Antwerpen fotograferen we al meer dan 12 jaar bruiloften in deze koekenstad en zijn daardoor bekend met bijna iedere trouwlocatie. Op deze pagina delen we onze ervaring met de verschillende trouwlocaties in Antwerpen.

De top 8 met trouwlocaties in Antwerpen

Chique trouwlocatie Antwerpen

Als je op zoek bent naar een chique trouwlocatie in Antwerpen dan is Horta absoluut een aanrader. Trouwlocatie Horta beschikt over een Grand Café en een adembenemende Art Nouveau zaal. Deze locatie ligt in het hartje van Antwerpen. Perfect voor het vieren van een chic huwelijksfeest.

trouwlocaties antwerpen

Trouwlocatie Strantwerpen

Trouwlocatie Strantwerpen is een opvallende locatie in de lijst met mooiste trouwlocaties van Antwerpen. Aan de Linkeroever, direct aan de Schelde, stap je in een compleet andere wereld. Laat de drukte van de stad achter je en stap dit unieke strandpaviljoen binnen en geniet van een relaxte beach vibe. De binnenruimte heeft een strak wit interieur en oogt hierdoor ligt en fris. Het buitenterras is overdekt met stretchtenten. Deze beachclub beschikt zelfs over een parelwit zandstrand, met een prachtig uitzicht over de stad Antwerpen. Bij deze trouwlocatie in Antwerpen kan je de gehele huwelijksdag doorbrengen.

Industriële trouwlocatie Antwerpen

In de stadshaven van Antwerpen staat Felix Food Klub. Dé industriële trouwlocatie van Antwerpen is gevestigd in een authentiek pakhuis aan het Willemdok. De locatie heeft een groot glazen dak waardoor de ruimte overdag natuurlijk verlicht wordt. Tegen de avond wordt met lampjes een sprookjesachtige sfeer gecreëerd. Wil je trouwen in een voormalig pakhuis met industriële uitstraling? Dan is Felix Food Klub de perfecte locatie voor jullie huwelijksfeest. Deze industriële locatie is ook erg geschikt als fotolocatie in Antwerpen.

Trouwlocatie De Serre Antwerpen

De Serre mag uiteraard niet ontbreken aan de lijst met trouwlocaties in Antwerpen. Het is één van de bekendste locaties, gelegen in het centrum van Antwerpen. Op deze locatie zijn ze specialist in het organiseren van verschillende events, waaronder bruiloften. Trouwlocatie De Serre is geschikt voor groepen tot 180 personen en heeft een prachtige binnenplaats, de Prairietuin.

trouwlocatie in antwerpen

Trouwlocatie Antwerpen Kasteel

Een echt kasteel als trouwlocatie in Antwerpen is de wens van menig bruidspaar. Deze wens kan in vervulling gaan bij Kasteel den Brandt, in Wilrijk, ten zuiden van Antwerpen. Deze trouwlocatie heeft alles voor het vieren van een sprookjeshuwelijk. In 2017 werden de laatste renovaties uitgevoerd en een moderne touch aan de uitstraling van het interieur toegevoegd. Bij Kasteel den Brandt kan de bruiloft naar wens worden ingedeeld en alle onderdelen van een huwelijksdag kunnen hier worden georganiseerd.

Trouwlocatie Hof ten Laere Schelle

Net buiten Antwerpen ligt trouwlocatie Hof ten Laere in Schelle. Het eerste wat je ziet is een imposante toegangspoort met oprijlaan. Deze zal zeker en vast grote indruk maken op jullie gasten. De poort geeft toegang tot deze exclusieve trouwlocatie, met grote tuin en schitterend terras. Bij mooi weer kan er worden getrouwd op het grasveld direct voor de locatie. Hof ten Laere is echte groene oase van rust en zeker de overweging waard om te selecteren als jullie trouwlocatie.

trouwlocatie antwerpen buiten

Trouwlocatie Kasteel van Brasschaat

Een kleine 20 minuutjes rijden vanaf het centrum van Antwerpen ligt trouwlocatie kasteel van Brasschaat. Het kasteel is in 2018 volledig gerenoveerd en hierbij werd het authentieke karakter van het kasteel behouden. Deze trouwlocatie net buiten Antwerpen ligt in een prachtig park met vijvers, fonteinen, en een unieke rozentuin. Dit maakt de locatie ook perfect voor een fotoshoot. Kasteel van Brasschaat beschikt over 7 verschillende vertrekken en alle benodigdheden voor het vieren van een huwelijksceremonie, receptie, diner en/of het feest.

Kleurrijke huwelijksfotografie vol emotie

Wees niet bang, we zijn niet de klassieke trouwfotograaf van Antwerpen die de hele dag overheersend aanwezig is en jullie trakteert op een eindeloze poseer sessie tot je er kramp in je kaken van krijgt. Dit doen we anders!

originele trouwlocatie antwerpen

Wil je ook originele trouwfoto’s van jullie huwelijksdag?

Juist zonder opvallend aanwezig te zijn leggen we vast hoe je samen met iedereen een zorgeloze dag beleefd. We fotograferen vooral de kostbare momenten die maar enkele seconden duren zodat deze voor altijd bij jullie blijven. Op deze manier krijg je waardevolle foto’s waardoor het fijne gevoel van jullie mooie dag ook na de bruiloft bij je blijft.

Huwelijksfotografie waar je nog jarenlang met een grote glimlach naar zal kijken

Als jullie het belangrijk vinden om de waardevolle momenten in het leven te koesteren zijn wij de huwelijksfotograaf in Antwerpen die jullie zoeken.

 

Wil je meer trouwfoto’s bekijken?

Bekijk meer trouwfoto’s