Huwelijksfotograaf Kortenberg

Op zoek naar een huwelijksfotograaf in Kortenberg?

Zoek je een ervaren huwelijksfotograaf in Kortenberg die je verwachtingen gaat overtreffen? Gevonden! We zijn er voor jou als je een prachtig aandenken wilt hebben aan jullie bruiloft. Als je er waarde aan hecht dat de gasten uitbundig kunnen genieten en dat je daar achteraf spontane foto’s van over wilt houden.

huwelijksfotograaf Kortenberg

Wil je ook foto’s van jouw bruiloft waar de emotie vanaf spat?

Kleurrijke huwelijksfotografie in Kortenberg met een grote glimlach

Stijve geposeerde huwelijksfotografie in Kortenberg is achterhaald en hopeloos ouderwets. We geven jullie een waardevol aandenken aan jullie bruiloft. Kleurrijke foto’s waarop te zien is hoe je met een grote glimlach je dag écht beleefd. Geen gedwongen en saaie poseer sessies en het bijbehorende ongemakkelijke gevoel. Daar blijven we ver van weg. Wel kleurrijke huwelijksfotografie van alle bijzondere momenten van jullie dag. Met als resultaat Originele trouwfoto’s zoals je maar zelden tegenkomt.

 

Wil je meer voorbeelden van onze foto’s bekijken?

Ik wil meer foto’s zien!

 

Meer dan 10 jaar ervaring als huwelijksfotograaf Kortenberg

De afgelopen 10 jaar fotografeerde we meer dan 300 huwelijken. Ook in Kortenberg. We hebben de overtuiging dat huwelijksfotografie anders kan. Informele trouwfoto’s waarop je kunt zien dat iedereen geniet van relaxte sfeer. Foto’s waarop je ziet dat je volledig jezelf bent.

trouwfotograaf Kortenberg

Originele foto’s van je bruiloft zoals je maar zelden ziet

Om alles uit jouw bruiloft te kunnen halen fotograferen we maximaal 30 bruiloften per jaar. We beseffen hoe speciaal deze dag voor jullie is. Met onze specifieke aanpak gaan we net een stap verder waar andere huwelijksfotografen in Kortenberg ophouden. Hierdoor zijn we uitgegroeid tot de meest toonaangevende huwelijksfotografen van heel België.

Verlies geen enkel mooi moment van je bruiloft

We fotograferen jullie dag zonder te onderbreken en steeds te vragen of je overdreven in de camera wilt lachen. Zo hoef je geen enkel moment aan de fotograaf te denken. Binnen no-time ben je vergeten dat er sowieso foto’s worden gemaakt. Je kunt met een gerust gevoel je dag beleven. Uiteraard staan jullie samen in het middelpunt. Ook fotograferen we alle gasten die op jullie dag aanwezig zijn. Dit doen we moet twee fotografen, zodat we ook de momenten kunnen vastleggen die tegelijk plaatsvinden.

huwelijksfotografie Kortenberg

Wil je ook ongedwongen foto’s die de ontspannen sfeer perfect weergeven?

We houden van een uitgebreide aanpak en nemen kort voor jullie bruiloft alle details door. Zo zijn we goed voorbereid. Daarnaast staat er voor jullie bruiloft altijd een back-up fotograaf paraat. Zo weet je dat het met de fotografie altijd goed komt. Dit neemt een hoop stress weg. Je moet zonder zorgen van je dag kunnen genieten!

 

Wil je weten hoe we alles uit jullie dag halen?

Ik wil meer weten over jullie werkwijze

of bekijk ons trouwfotografie portfolio vol kleurrijke trouwfoto’s