Trouwfotograaf regio Rotterdam

Op zoek naar een trouwfotograaf in regio Rotterdam

Ben je op zoek naar een trouwfotograaf in de regio Rotterdam die past bij jullie wensen? We zijn er voor bruidsparen die houden van kleurrijke foto’s van ongedwongen momenten. Wil je net iets meer dan de traditionele huwelijksfotografie? We maken in ieder geval geen stijve overdreven geposeerde foto’s! Als je spontane foto’s wilt waarop je kunt zien hoe iedereen geniet van jullie dag, dan zijn wij dé trouwfotograaf in Rotterdam die jullie zoeken.

trouwfotograaf rotterdam

Trouwen in de mooie stad Rotterdam

Meer dan 10 jaar ervaring als trouwfotograaf in Rotterdam

The Wedding Story is opgericht in regio Rotterdam, hierdoor zijn we erg bekend met Rotterdam. De afgelopen jaren fotografeerden we meer dan 150 bruiloften in de regio Rotterdam. We geven je graag tips over alles wat met trouwen in Rotterdam te maken heeft.

We weten alle mooie plekjes van de stad te vinden. De Wilhelminakade is ideaal als fotoshoot locatie. Hier staat Hotel New York en je hebt hier een prachtig uitzicht over de Maas en daarachter de Erasmusbrug. Deze locatie is erg bekend en razend populair bij onze bruidsparen. Ook kennen we de minder ontdekte plekjes, zoals de Heemtuin in het Kralingse Bos. Minder bekend en daardoor een oase van rust.

bruidsfotograaf rotterdam

De Wilheminakade direct aan de Maas, met uitzicht op de Erasmusbrug

Favoriete trouwlocaties in Rotterdam

Rotterdam is dé plek op het gebied van trouwen. Er zijn vele verschillende trouwlocaties, en erg uiteenlopend wat betreft stijl. Van klassiek tot modern, en van industrieel tot landelijk. In Rotterdam is voor iedereen een favoriete trouwlocatie te vinden.

In onze lijst met favoriete trouwlocaties staat bijvoorbeeld het Wereldmuseum. Een prachtig gebouw aan de Maas met een imposante witte balzaal. We zijn hier al verschillende keren geweest, maar iedere keer maakt deze trouwlocatie weer een fantastische indruk op ons. Wil je liever iets moderns met een waanzinnig uitzicht over de Maas? Dan is Eau Lounge een echte aanrader!

Wist je dat je in Rotterdam kunt trouwen op een echt cruise schip? De SS Rotterdam is een hotel, maar deed vroeger dienst als passagiersschip tussen Rotterdam en New York. Tegenwoordig is de SS Rotterdam één van de chicste trouwlocaties in Rotterdam. Het is iedere keer weer een feest om hier een trouw te mogen fotograferen.

trouwfotografie in regio rotterdam

De SS Rotterdam is een voormalig cruise schip, maar tegenwoordig een chique trouwlocatie

Bruidsfotograaf Rotterdam

Okay, vergeet de ouderwetse trouwfoto’s uit de tijd van je bomma en bompa. Veel bruidsparen zitten niet te wachten op het ongemakkelijke gevoel om continue te moeten poseren voor een fotograaf. Dat begrijpen we heel erg goed. We gaan dan ook anders te werk dan de standaard bruidsfotograaf in Rotterdam. We maken onopgemerkt foto’s van de ongedwongen momenten. Zo kunnen jullie genieten zonder dat er steeds nadruk wordt gelegd op het maken van foto’s.

Trouwfotografie in de regio Rotterdam

Ik zoek een huwelijksfotograaf in Rotterdam

Ik zoek een huwelijksfotograaf voor mijn trouw in Rotterdam.” Gevonden! We willen jullie een ongelofelijk waardevol aandenken geven aan jullie trouw. Kleurrijke trouwfoto’s waar de enthousiasme vanaf spat. We fotograferen maximaal 30 bruiloften per jaar, om zo het maximale uit jullie bruiloft te kunnen halen. Zo houden we onze kenmerkende kwaliteit hoog.

bruidsfotografie rotterdam

Huwelijksfotografie waar de enthousiasme vanaf spat

 

Waar kan ik meer informatie bekijken?

Lees alles over dé huwelijksfotograaf van Rotterdam

 

Of, bekijk meer spontane trouwfotografie.