Kelly Loup

Fotograaf

Kelly Loup the wedding storyIk ben Kelly Loup en vaste fotografe bij The Wedding Story. Een bruiloft mogen fotograferen is voor mij heel speciaal. Het moment dat je een lach hoort, een omhelzing ziet of het glas hoort rinkelen voor een speech, dan snel ik met mijn camera dichterbij om de meest bijzondere foto’s te kunnen maken. Alle mooie, grappige, maar ook emotionele momenten van een dag wil ik vastleggen. En dat is wat het fotograferen van bruiloften zo bijzonder maakt. De dag bestaat tenslotte uit niet één, niet twee, maar wel tientallen van dit soort mooie momenten!

SAMEN ZORGEN WE ERVOOR DAT WE GEEN MOMENT MISSEN

Met The Wedding Story fotograferen we bruiloften met twee fotografen, en dat is fijn! In je eentje kun je nog zó je best doen, maar helaas heb je maar één paar ogen en één paar benen. Samen kunnen we ervoor zorgen dat we geen moment missen!

Een bruiloft waar ik mooie herinneringen aan heb is de bruiloft van Mariska en Matthias, die ik vorig jaar mocht fotograferen. De bruidegom was doof en ook meerdere van de gasten waren doof of slechthorend. De hele dag door werd er daarom gecommuniceerd in gebarentaal. Een bijzondere, unieke manier om een verhaal vast te leggen! Voor ons was het een uitdaging om in een zeer korte tijd zoveel mogelijk gebaren te leren kennen zodat we alles goed konden vastleggen. De dag stond bol van leuke, grappige, mooie en emotionele gebeurtenissen.

Bij The Wedding Story ben ik helemaal op mijn plek. Waar ik nog meer op mijn plek ben? Op de boot op de Vinkeveense Plassen, op het onontdekte eiland Koh Lipe in Thailand of gewoon lekker thuis tijdens een diner met vrienden! Zelf ben ik niet getrouwd, maar inmiddels wel al héél wat jaren samen met mijn vriend Ted, waarmee ik onlangs een huis heb gekocht in Vinkeveen. Naast het fotograferen van bruiloften bij The Wedding Story, zet ik mij ook in voor Stichting Opkikker. Een stichting die een speciaal plekje in mijn hart heeft en waar ik mij graag voor inzet. Ik heb inmiddels al vele Opkikkerdagen mogen organiseren en ook vast mogen leggen als fotografe.

De favoriete foto’s van Kelly