Arjan van der Plaat

Fotograaf

Trouwfotograaf Arjan van der Plaat The Wedding Story

Fotograaf Arjan van der Plaat

Mijn naam is Arjan van der Plaat en ik ben al van kleins af aan opgegroeid met fotografie. Sinds 2009 werk ik als professioneel huwelijksfotograaf. Ik ben betrokken bij alle bruiloften die door The Wedding Story worden gefotografeerd. Vanaf de kennismaking, waarbij we alle wensen voor jullie bruiloft doornemen, tot aan de afwerking van jullie bruiloft. Jullie zullen met mij het meeste contact hebben. Door deze persoonlijke begeleiding weet je zeker dat alles van begin tot eind goed geregeld is.

TROUWEN BIJ ZONSONDERGANG

Ik denk nog vaak terug aan mijn eigen bruiloft. Een fantastische dag! We hadden de ceremonie gepland rond zonsondergang. Op papier zag dit en natuurlijk super romantisch en mooi uit, maar het was ook wel erg spannend! Zou dit in de praktijk goed uitpakken? Nou… dat deed het! Het licht was fantastisch en de ondergaande zon tijdens ons ja-woord voelde als in een Hollywood film.

Ruim een jaar lang hadden we de tijd genomen om onze dag te organiseren. Natuurlijk wilden we het zelf ontzettend naar ons zin hebben, maar we wilden net zo graag dat al onze familie en vrienden konden genieten van een hele mooie dag. Het moest een dag worden waarop we gezellig samen kwamen, de liefde konden vieren en waarop er veel ruimte zou zijn om te lachen. En dat alles vooral zonder tijdsdruk en stress!

fotograaf Arjan van der Plaat The Wedding Story

Ook mijn bruiloft werd gefotografeerd door ons eigen team van The Wedding Story

ALS JE HET DOET, DOE HET DAN GOED

We staken veel tijd en energie in het organiseren van onze bruiloft. Daarom vonden we het een extra fijn gevoel als alles goed geregeld zou zijn. Dit was een belangrijk selectie criterium voor de leveranciers die we kozen. We houden erg van het motto: “als je het doet, doe het dan goed”. Voor onze ceremonie hebben we daarom bijvoorbeeld gekozen voor zelfstandig ceremonseipreekster Jessie Tuinman. Zijn jullie nog op zoek naar iemand voor jullie ceremonie? Echt een aanrader!

Voor de foto’s hebben we natuurlijk gekozen voor iemand van ons eigen team van fotografen van The Wedding Story. We kunnen terug kijken op een prachtige dag. Ons trouwalbum brengt dat mooie gevoel weer helemaal terug. Het geluksgevoel op het stralende gezicht van Lotte, de blik van onze trotse ouders, de hilarische speech van mijn getuige Koen, en ook de dikke knuffel van oma die helaas inmiddels overleden is. Allemaal mooie herinneringen die we op deze manier kunnen blijven koesteren.

NIETS AAN HET TOEVAL OVERLATEN

Deze principes vormen ook de basis van onze werkwijze bij The Wedding Story. Uit eigen ervaring weet ik dat je op je bruiloft nu eenmaal graag alles goed geregeld wilt hebben! Zo steken we bij The Wedding Story graag extra veel tijd in jullie bruiloft. Zes weken voor jullie grote dag nemen we alles tot in de puntjes met elkaar door en zo zijn we tot op het laatste detail voorbereid. We fotograferen met twee fotografen zodat er geen enkel moment verloren gaat en voor jullie bruiloft hebben we altijd een back-up fotograaf beschikbaar. Zo laten we niets aan het toeval over, want we halen graag alles eruit wat erin zit. Dit voorkomt stress, en zo kunnen jullie als bruidspaar zorgeloos naar je dag toeleven en genieten.

De favoriete foto’s van Arjan