Bruidsfotografie

Uitgeroepen tot top 5 beste bruidsfotografie van Nederland

Onze bruidsfotografie: GENIET! Wij doen de rest. Jullie bruiloft, een relaxte dag waarop je volop wil genieten zonder dat je onderbroken wordt door een fotograaf. Dat begrijpen we erg goed en daarom gaan we op tussen de groep als één van jullie daggasten en fotograferen we de hele dag onopgemerkt.

Moet je vader of moeder een traantje wegpinken? Krijgt je oma de slappe lach? We fotograferen het allemaal! We hebben namelijk een extra scherp oog voor spontane momenten en emoties. Tijdens het fotograferen maken we veel gebruik van humor en we zetten niets in scene.

 

Reserveer vrijblijvend jullie trouwdatum

 

De 5 zekerheden van The Wedding Story

  • TOP 5 beste trouwfotograaf van Nederland
  • Jullie trouwfoto’s binnen 4 weken in huis
  • Meer dan 300 bruidsparen gefotografeerd
  • Gemiddeld beoordeeld met een 9,9 door onze klanten
  • Unieke 100% tevredenheidsgarantie

 

Spontane Bruidsfotografie

 

“Ik ben Arjan, als bruidsfotograaf het gezicht achter The Wedding Story. Een bruidspaar laten genieten van hun dag en daarnaast de mooiste en meest waardevolle momenten fotograferen is mijn specialiteit.”

Twee fotografen op jullie bruiloft

We fotografen bruiloften met 2 fotografen, zodat er geen enkel mooi moment verloren gaat. Ons team bestaat uit 4 gedreven fotografen. Als team zijn we goed op elkaar ingespeeld en fotograferen allemaal in dezelfde stijl; persoonlijk en met focus op emoties en spontane momenten. Maak uitgebreid kennis met ons team.

 

JA, ik wil een vrijblijvende kennismaking

 

Referentie bruidsfotografie

Twee fotografen is echt een aanrader. Je hebt dan van alle situaties foto’s van twee kanten.

Carlo en Marjolein, Rotterdam: “Wij hebben een fantastische dag gehad en de foto’s zijn prachtig geworden. Vanaf het klaar maken in de ochtend tot en met het feest in de avond, alles is zo mooi vastgelegd! De foto’s die The Wedding Story maakt, zijn niet van die standaard trouwfoto’s, daar zijn wij heel blij mee en past helemaal bij ons! Tijdens onze huwelijksreis kregen we al wat foto’s toegestuurd en beleefden de dag weer opnieuw. Toen we thuis kwamen van onze huwelijksreis lag de USB met alle foto’s in de bus. Hoe moe we ook waren, we hebben direct alle foto’s bekeken. We zijn zo blij met alle foto’s, alles is perfect vastgelegd. Twee fotografen is echt een aanrader. Je hebt dan van alle situaties foto’s van twee kanten. Op de dag zelf hadden we bijna niet door dat ze erbij waren!”

Lees meer ervaringen van onze bruidsparen

 

 

Onze werkwijze

Vrijblijvende kennismaking voor jullie bruiloft. We zijn erg benieuwd naar hoe jullie de trouwdag willen gaan vieren, daarom maken we graag uitgebreid kennis waarbij jullie kunnen aangeven wat jullie wensen zijn en wat jullie belangrijk vinden. Jullie kunnen meteen verschillende reportages en trouwalbums bekijken. We willen graag alle details leren kennen om zo jullie bruiloft het mooist vast te leggen. Om dit nog eens extra te verzekeren hebben we enkele weken voor jullie bruiloft nogmaals contact om de reportage tot in de puntjes voor te bereiden.

 

Plan een vrijblijvende kennismaking

 

Onze bruidsfotografie: veel oog voor spontane momenten en emoties op jullie bruiloft. Jezelf zijn en ongestoord kunnen genieten van jullie trouwdag, dat is de basis van onze werkwijze. We fotograferen onopvallend en oefenen zo min mogelijk invloed uit op het verloop van jullie dag. Zonder dat jullie het door hebben leggen we de spontane momenten vast. Verwacht zeker geen stijve geposeerde foto’s en overdreven lachen naar de camera. We mengen ons onder de gasten en gaan opzoek naar de onvergetelijke momenten zoals jullie blik bij de eerste ontmoeting, jullie glimlach naar elkaar en de traan van een trotse moeder of vader. We fotograferen altijd met twee fotografen. Twee fotografen kunnen op hetzelfde moment twee verschillende momenten vastleggen. Zo gaan er geen momenten verloren.

 

Spontane bruidsfotografie met focus op de mooiste momenten en emoties

 

Jullie trouwfoto’s al binnen 4 weken in huis. Binnen 4 weken leveren we jullie foto’s volledig nabewerkt af. We maken een paar duizend foto’s op jullie bruiloft. Daaruit selecteren we de allermooiste en deze bewerken we stuk voor stuk op kleur en contrast. We houden van veel kleur, maar mocht het voor een foto beter uitkomen dan zetten we deze om in zwart-wit. Gemiddeld ontvangen jullie binnen 4 weken 500 foto’s op USB-stick.

Inclusief trouwalbum met 100% tevredenheidsgarantie. Bij elke reportage ontvangen jullie ook een trouwalbum. We vinden het heel belangrijk dat jullie 100% tevreden zijn met jullie trouwalbum. Bij de samenstelling van jullie trouwalbum hebben jullie veel invloed. We geven jullie een advies welke foto’s wij denken het beste tot hun recht komen in het trouwalbum. Hierna mogen jullie zelf een selectie maken welke foto’s jullie in het trouwalbum willen hebben. Voordat het album gedrukt wordt ontvangen jullie een proefversie. Pas als jullie 100% tevreden zijn over de proefversie wordt het trouwalbum gedrukt.

“Je wilt toch de beste bruidsfotograaf voor jullie bruiloft?”

 

JA, we willen the wedding story op onze bruiloft!