Huwelijksfotograaf Antwerpen

Huwelijksfotograaf Antwerpen

We zijn er voor bruidsparen die op zoek zijn naar een huwelijksfotograaf in Antwerpen voor spontane foto’s van hun trouw. Verwacht bij ons niet de traditionele huwelijksfotografie met stijve en overdreven geposeerde foto’s. Hier doen we niet aan. We maken ongedwongen en spontane foto’s. Waardevolle herinneringen waardoor je samen met veel plezier kunt terugkijken op een fantastische dag.

 

Huwelijksfotografie van wereldniveau

 

Huwelijksfotografie regio Antwerpen


 

De unieke service van The Wedding Story

  • Twee fotografen op jullie bruiloft
  • Altijd een backup fotograaf beschikbaar
  • Super snelle levertijd, binnen 4 weken
  • Duidelijke all-inclusief prijzen
  • Meer dan 300 bruidsparen gingen je voor
  • Gemiddeld beoordeeld met een 9,9
  • Uitgeroepen tot top 3 beste fotografen van België

 

Ik wil meer foto’s zien!

Trouwfotografie portfolio bekijken!

 

Niet geposeerde foto’s van jullie mooiste dag

We breken met het ouderwetse imago dat huwelijksfotografie ontzettend stijf en geposeerd is. Op jullie huwelijksdag gaan we dit anders doen! We pakken het net even wat anders aan dan de standaard huwelijksfotograaf. Zonder stress kan je genieten van je trouwdag omdat je weet dat alles goed geregeld is.

We gaan onopvallend te werk. Altijd op het juiste moment aanwezig, maar haast onzichtbaar. We gaan op als onderdeel van jullie gasten. Zodat jij jezelf kunt zijn en kan genieten van jullie mooie dag. We laten je niet poseren en vragen je ook niet om ongemakkelijk naar de camera te lachen. We fotografen de spontane momenten van jullie dag. Echte gebeurtenissen, zodat je achteraf deze mooie momenten opnieuw kunt blijven beleven.

Twee fotografen op jullie bruiloft

Met twee fotografen op jullie bruiloft krijg je meer variatie aan foto’s en laat je geen enkel bijzonder moment verloren gaan. We fotograferen vanuit verschillende hoeken. Zo heb je achteraf niet alleen foto’s waarop jullie stralen, maar ook foto’s die laten zien hoe de gasten intens genieten van jullie trouw. Ook foto’s van bijzondere momenten die je zelf niet bewust hebt meegemaakt.

 

Wil je weten hoe we alles uit je dag halen?

Ik wil meer weten over jullie werkwijze

 

huwelijksfotografie antwerpen

Ongedwongen huwelijksfotografie die de sfeer van jullie trouw perfect weergeeft

We gaan onopvallend te werk

Dat jij jezelf kan zijn en kan genieten van jullie mooie dag vinden we erg belangrijk. We gaan onopvallend te werk en fotograferen vanaf de achtergrond. Je herkent onze huwelijksfotografie aan de kleurrijke foto’s. Tijdens het fotograferen ligt de nadruk op de ontspannen en spontane momenten. Niet alleen van jullie, maar ook van de gasten.

Meer dan 300 bruidsparen gingen jullie voor

Voor ons is een trouw fotograferen iets wat we doen met veel aandacht en alles behalve lopende band werk. Om onze kwaliteit hoog te houden fotograferen we per jaar maximaal 30 bruiloften. Op een bruiloft gaan we net dat ene stapje verder waar andere huwelijksfotografen ophouden. Hierdoor presteren we al enkele jaren op rij op het niveau van de beste huwelijksfotografen ter wereld. We halen graag alles uit jullie bruiloft.

 

Wil je weten hoe we alles uit je dag halen?

Ik wil meer weten over jullie werkwijze

 

 

fotograaf west vlaanderen

Persoonlijke aanpak met 1 contactpersoon

Ik ben Arjan, jullie vaste contactpersoon. Bij The Wedding Story houden we van een persoonlijke aanpak en ik ben betrokken bij alle bruiloften die ons team fotografeert. Zo zijn jullie verzekerd van onze hoge kwaliteit. Vanaf de bespreking van al jullie wensen tot aan de afwerking van jullie bruiloft, met mij zullen jullie het meeste contact hebben.
 

Ik wil meer weten over jullie team met fotografen

Maak kennis met ons team met fotografen

 

 


 

Huwelijksfotografie van wereldniveau

Ons team is een unieke samenwerking tussen de beste fotografen op het gebied van spontane en ongedwongen huwelijksfotografie. We hebben onze krachten gebundeld om samen huwelijksfotografie naar een veel hoger niveau te tillen. Dit doen we met kleurrijke foto’s vol emotie. Zo kunnen we jullie ongelofelijk blij maken met waardevolle herinneringen die het echte verhaal van jullie trouw vertellen. Hiermee breken we met het ouderwetse imago dat huwelijksfotografie altijd ontzettend stijf en overdreven geposeerd is. We zijn er voor de bruidsparen die niet voor ‘standaard’ willen kiezen.

bruidsparen beoordelen ons gemiddeld met een 9,9!

huwelijksfotograaf antwerpen

Net even wat anders dan de standaard huwelijksfotografie


Op zoek naar een huwelijksfotograaf voor jullie trouw in Antwerpen?

We zijn er voor de bruidsparen die net even wat meer willen dan de traditionele huwelijksfotografie. Geen stijve en overdreven geposeerde foto’s. Voor als je op zoek bent naar foto’s van ongedwongen momenten die laten zien hoe jullie dag echt was. Voor jullie gaan we net dat ene stapje verder waar een standaard fotograaf zou ophouden. We zijn er voor bruidsparen die samen met hun beste vrienden en dierbare familie de liefde gaan vieren, en die het belangrijk vinden dat dit op een ongedwongen en originele manier wordt vastgelegd.

 

Ik wil meer foto’s zien!

Trouwfotografie portfolio bekijken!

of controleer direct of jullie trouwdatum nog beschikbaar is